Fridge Magnet...My Passion

My Online Fridge...where i put my Fridge Magnet on it..

FM Holland For Sale

FMH 001
RM10

FMH 002
RM25
Reserved for Nita

FMH 003
RM25

FMH 004
RM25

Reserved for Nita

FMH 005
RM25

Reserver for Kak Syam

FMH 006
RM25

Reserved for Faridah

FMH 007

RM25
Sold To Anna

FMH 008

RM25
Reserved for Kak Syam

FM nih semua untuk dijual. Baru je sampai hari nih dari Holland. Kepada sesiapa yg berminat, sila buzz saya di YM ataupon email saya di opie5662@gmail.com. Harga yg dipaparkan termasuk harga pos ekspress.

FM - Map Pangkor

No. 152
FM map Pangkor nih Ann yg bagi atas alasan exchange. Hehehheeh. Suke la FM nih. Cam map Penang je material nye. Suke nye dapat FM map. Kat mane ye bleh kite dapat FM map yg lain2 ye. Susah tul nk dapat. Waaaaaaaa

FM - Korea

No. 151


FM Korea nih saya exchange sgn seorang FM collector jugak yg bernama Faridah. Asalnye, Faridah beli FM Beijing, punye la sakan berborak melalui emel. Sampai la die offer nk tukar FM Korea nih. So, saya setuju. Faridah, this week saya pos kan FM tuh ye. Harap bersabar. Tp Fm Korea nih comel. Pas tuh kemas je buatan nye.

FM - Melaka

No. 147
No. 148

No. 149

No. 150


FM Melaka nih saya beli waktu gi BAnda Hilir waktu saya bercuti kat PD hari tuh. Mmg byk FM kat Melaka nih. Seronok plak tgk FM2 tuh. Harga pon ok. 3 ketul RM10. Mak saya pon same gak membeli. Heheheehe. Semua dah terjangkit ngan FM nih. Pas nih kami berlumba2 la kumpul FM.

Untuk kawan-kawan

Ini la antara hasil berjimba senga Qies emalam. Saya byk hutan Fms dengan kawan2. Dan ini semua untuk pertukaran itu. Harap semua bersabar ye. FM Local je nih. FM Teluk Cempedak, dan Tioman. Harapnye semua akan berpuas hati sgn FM nih.

FM - Arsenal

No. 146
Dah lama saya carik FM Footbal Club cam nih. Mujur la Ann ade lebih stok untuk di tukar2. Ekceli, saya ada tgk FM cam nih tp Chelsea ngan Real Madrid kat Giant, Kuantan. Tp harga agak mahal...RM19.90. Tak tergamak lak nak beli sbb ade yg beli dgn harga RM5 je. Sabo je la.

FM - Eye On Malaysia

No. 145

FM nih saya beli kat Melaka. Ye..Melaka ye kawan2. Walaupon tertera perkataan Tasik Titiwangsa & Kuala Lumpur, saya jumpe FM nih kat EOM kat Melaka. Saya beli 3 ketul, satu utk saya, 1 utk mak saya dan satu utk Qies yg dah selamat sampai pon kat tangan Qies siang tadi. Heheheheheh. Tp, FM nih cam susah sket la melekat...die cam tak rata...tp kire boleh la.

FM - Medan

No. 144


FM dari Medan nih datang daripada Ann. Adik Ann nih ada belajar di Medan, jadi harus la berkirim2 kan. Hehehehe. Tp,, serius la kan...rasenye...FM Medan nih adalah FM yg paling cantik le antara FM2 dr Indonesia yg lain. Tak sangka plak Medan nye FM cantek2. Tq Ann...nnt Opie balas ek. Heheheheh.

FM - Sweeden

No. 142
No. 143

FM dari Sweeden nih saya beli online dari FM seller (Fazliana) yg study kat sane. Dah lame dah beli, tp die baru je balik bercuti kat Mesia nih...maka die pos kan sekali FM nih. Comei FM nih...suke sgt.

FM - Tioman Island

No. 141

Saya masuk ke blog Diana, Geng Kopitiam saya, ternampak FM Tioman yg baru die beli. Teringat lak FM Toman saya yg seketul nih tak publish lagi kat blog. Maa dgn cargassss saya terus wat satu entry utk FM nih. Hahahahaha.

FM - Caca Marba

No. 139
No. 140

FM nih dihadiahkan oleh adek ipar saya, Farahin. Ekceli, saya suruh die survey2 FM kat AmCorp Mall memandangkan die sedang pratikal kat Yayasan Selangor. Jadi, die selalu ke Amcorp Mall waktu lunch hour dah rajin jugak survey FM untuk saya. Dan dgn murah hati die belikan saya FM yg comel in. Tq .

FM - Beijing & China

No. 134
No. 135

No. 136
No. 137

No. 138

Ni la antara koleksi FM dari Beijing kepunyaan saya. Yg lain sume saya dah jual dan sold out. Hehehhehe. Saya kirim kat member yg pi bercuti kat Beijing. Banyak jugak la yg dapat. Seronok tul rasenye. Lain kali kalu die travel, leh kirim lagi. Ekceli, die kate die tak amek pon kalu org2 nk kirim barang...tp sbb saya kirim ngan duit, jadi die kate ok la. Bukan ape, ramai yg berkirim nak bli sutera segala....tp kirim ngan air liur je. Ade ke patut. Tq fren sbb sudi melayan kegilaan saya. Heheeeh



Status FM yg telah di pos..

Ade beberapa FM yg telah saya pos. Jadi kengkawan plz take note ye.

Monik-Pos biasa...dah pos pada 19 Jun
Diana - pos ekspress (19 Jun) Ref: LX431102938MY
Asfaliza - pos ekspress (19 Jun) Ref: LX398424509MY
Shay- Pos Biasa (19 Jun)
Faridah- Pos Ekspress (22 Jun) Ref: LX432574620MY
Rozana- Pos biasa (19 Jun) FM utk Ratu
Liza- Pos Ekspress (22 Jun) Ref: LX43 2574633MY

So, kalau sesape dah terima parcel tuh, sila bgtau saya ye. Tq

FM - Sate Kajang

No. 133

Sungguh menyelerakan sate itu. Hahahahha. Tp bukan sate Kajang ek tuan2 & puan2. Saya beli FM nih waktu saya ke Melaka minggu lepas. Ada banyak lagi makanan sebenarnye, tp sate nih je yg buat saya cam tingin sgt nak beli. Hehehehehe. Tp kan, saya nk cerita sket nih pasal Sate Kajang. Saya nih sbg org Kajang kan, saya tak suke la sate Hj Samuri tuh. DUlu mmg best, tp sekarang tak best dah. Tp, saya heran apsal org suke sgt ek?. Rempah die tak terasa dah, maklumla bisnes dah beso. Elok beli sate ka kedai2 sate biase dr beli kat Samuri tuh. Alamak, ter'off topic' plak..hehehe

FM - San Francisco

No. 132

FM San Fransisco nih dah berkurun saya dapat. Lupe nk publish. Heheheheh. FM nih kakak saya yg bagi. Rupenye kat San Fransisco pon ade gak jalan ala2 Bukit Putus kat Kole Pilah. Hahahahha. Dasat gak ek.

FM - Petronas Twin Tower

No. 131

Fm nih saya beli dah lama dah. Saya beli kat KLCC. Ada booth FM kat Ground Floor KLCC tuh. Harga pon takle cekik darah sgt. Byk gak FM kat situ, tp sume pasal KLCC la. Hehehehehe.

1st Batch..


Insya Allah, saya akan pos kan beberapa FM yg telah dijual kepada kengkawan hari ini. Minta maaf ye, lambat sikit. Ini pon ada yg tak sempat nk pos sbb tak cukup sampul. Saya akan beli lebih hari ini. Kepada yg membeli FM jenis besi, saya menggunakan pos biasa sahaja. Yg beli FM jenis clay or porcelin, saya guna pos ekspres...sbb beso sgt FM tuh. Hehehhehe. So, terima kasih atas ke kesabaran anda. Jgn serik ye untuk bershopping bersama http://opie-fridgemagnet.blogspot.com.

FM - Cameron Highlands

No. 130

Jom kita petik teh. Hehehhehehe. Suke sgt FM nih. Fm nih saya bli sendiri jugak. Hahhahaha. Byk tul memborong FM kan. Byk dah koleksi saya. dah 130 pcs dah. Huhuhuhuhuhuh. Seronoknye. Yippieee

FM - Johor

No. 129

FM Johor nih saya beli kat CM jugak. Waktu 2 kali trip ke Johor, saya tak jumpe 1 pon FM Johor, sampai CM baru la terjumpa. Hahahahha. Saba je la kan. Apsal la susah sgt nk carik FM Johor. Kalau ade bentuk lain, saya nk bli jugak la. Tak sabar nk terjah CM lagi. Heheheh

FM - Malaysia

No. 125
No. 126

No. 127

No. 128


FMs kat atas nih sume saya beli kat Central Market(CM). Banyak gak pilihan kat sane. Ada tempat yg susah nak carik FM, kat sane ada jual. Tgk FM KL yg biru last sekali tuh, sgt besa hokeyyy. Itu la FM yg paling besar yg saya ada. Len kali nk pegi lagi kat sana, nk cari FM lagi. Harga pon murah jugak, 3 pcs RM10. Ada byk lagi sebenarnya, tp saya tak sempat nak publish lagi.


Tertinggal plak seketul...

Kepada sume yg telah membeli FMs, sile email segala transaksi akaun dan juga alamat anda ke opie5662@gmail.com bagi memudahkan sume urusan. Tq
FM019
RM12
Sold to Faridah
Tertinggal plak seketul FM nih. So, ini termasuk dalam FM yg dijual jugak hokey. So, sape cepat die dapat. Heheheh

China & Beijing For Sale..!!

FM 001
(RM25)
Sold To Qies
FM 002
(RM25)
Sold to Liza

FM 003
(RM25)
Sold to Qies

FM 004 (RM12)

Sold to Qies

FM005
(RM12)
Sold to Qies
FM 006
(RM12)
Reserved to Monik

FM 007
(RM12)
Reserved for Shay
FM 008
RM25
Sold To Faridah
FM 009 (2pcs)
RM25

Reserved to Diana
FM010
RM12

FM 011
(RM12)

Reserved for Shay


FM 012
(RM10)
Reserved for Kak Syam

FM 013
(RM12)


FM 014
(RM12)


FM 015
(RM10)
Reserved for Qies

FM 016
(RM12)

Reserved for Monik


FM017
(RM10)

Saya nak let go sume FMs kat atas nih. Sume FM nih datang dari China & Beijing. Kalau kengkawan berminat, sile email terus ke opie5662@gmail.com. Harga yg di quote di atas adalah termasuk dgn kos posting skali. Tq

Please click here...

Hello World..!!

Thanks for dropping here. If u interested to swap/exchange souvenir magnet with me, feel free to drop me an email at opie5662@gmail.com . Greetings from Malaysia :))

Tinggalkan IP anda di blog ini..

IP

Followers

Counter Hits (1st April)

hit counter

FMs Chat :)

Labels