Fridge Magnet...My Passion

My Online Fridge...where i put my Fridge Magnet on it..

FM - Map Iran

No. 246



Fm nih kirim kat Kak Syam. Rajin tul Kak Syam amek order kan. Walaupon die kate susah nk carik FM kat Iran, akhirnya usaha die berjaya. Byk betul die rembat FM bile dah jumpe sumber. Tq so much Kak Syam.

FM - Swiss Garden, Kuantan

No. 244
No. 245

Fm nih saya beli masa bukak pose di Swiss Garden. Tak sangka ade jual FM lak kat kedai hotel tuh. Sbb jarang hotel2 buat FM sendiri. So far yg pernah jumpe, A Famosa Resort, Awana, Hard Rock Hotel. Yg best nye FM nih Glow in Dark. Heheheh. Unik jugak la








FM - Hokkaido, Japan

No. 243

FM Jepun pertama saya. Kecik je FM nih. Kawan yg bagi. Nampak dalam gamba cam besar jer.

FM - Amsterdam Tattoo Shop

No. 242

FM nih saya beli online. Comei je kan. Amsterdam nye FM mmg banyak jenis cam nih. Byk kedai ade. Nnnt nk beli kedai lain pulak.

FM - Jordan

No. 241

FM nih saya beli kat CM. Tempat yg menjadi wishlist saya untuk melawat. Harap2 One day menjadi kenyataan. Tuk kengkawan yg berminat ngan FM cam nih, korang carik je kat CM. Belambak hokeyy. Kalau seketul harganye RM15.90, tp kalau beli byk leh diskaun lagi ngan tokey tuh. Kalau masuk pintu CM tuh, terus masuk lorong kanan yg first tuh, jalan sampai hujung...jumpe la. Byk gile FM oversea kat situ. Cume bg saya, takmo beli byk2. Sbb dah tak ekslusif...sbb ramai org ade FM yg same. Jadi saya pilih yg betul2 berkenan je. hehehehe

FM - Zierikzee

No. 238
No. 239

No. 240

Lame tul tak update blog nih. Maklumle, sibuk beraya. Hehehehe. Ni ade beberapa FM yg sampai skrg nih tatau sape yg bagi. Hahahhaah. Cam misteri gitu. MAybe org yg hanta tu lupe tinggalkan note. Memula tatau Zierikzee tuh kat mane, saya terus google rupenye di Holland. Apa pon terima kasih kepada yg bagi..hehehehe

Selamat Hari Raya kepada sume FMs collector..!!


Di kesempatan ini, saya nk ucapkan Selamat Hari Raya kepada sume kawan2, pengunjun blog ini dah pengumpul tegar. Hehhehehe. Raya2 nanti jaga koleksi korang tuh, kang hilang plak. Maklumle, kalu yg tergantung kat fridge tuh mmg ramai org berkenan. Heheheh. Kalau ade yg nk buat open house, jgn lupe la jemput ye.
Kepada yg nak pos FM tuh, sila tunggu lepas raya sbb saya nk balik kampung. Hehehhe. Pada yg balik kampung, berhati2 di jalanraya. Semoga Hari Raya nih memberikan sinar kepada kita semua. Selamat Hari Raya..Maaf Zahir Batin.

FM - New York Heart

No. 237

FM New York nih ade member yg bagi. Tp lupe plak sape. Heheheh. Sbb dah lame jugak la dapat. Pas tuh terus simpan dalam kotak. Sampai lupe sape yg bagi. Hampun kan saya ye kawan. Heheheh.

FM - Izmir, Turkey

No. 236

Fm Turkey pertama saya. Hasil exchange ngan member facebook dari Turkey. Ade 2 ketul sebenarnye, tp carik gamba lagi satu tak jumpe plak. Nnt le saya wat entry lain. Yg tak bape berkenan nye, FM nih pecah sket tepi nye. Dah lagi wat tak bape puas hari, die tak wrap pon FM nih elok2. Dah la merentes segala benua kan, patutnye wrap la elok2 ngan bubble wrap. Lagi satu kan, ini bukan FM yg saya pilih...so saya sangat sedeh ngan FM nih.

FM - Singapura

No. 234
NO. 235

FM Singapore dari Ratu yg mmg dok Singapore. Rajin tul Ratu mencari FM walaupon dalam pantang. Hahahaha. Tp mmg cantek tau FM yg die pilih. Tq Ratu.

FM - Pulau Langkawi

No. 232

No. 233

Ekceli saya beli FM Map Langkawi nih kat Mudah.com. Tp saya beli 4 pcs, lagi 3 tuh nk buat stok exchange ngan member facebook. Bile beli 4 pcs, seller tuh bg 1 FM ceramic free gamba cable car. Bagus betul seller tuh.

FM - Malaysia lagi

No. 229
No. 230

No. 231

FM nih dah lame beli. Beli kat FM 2 bulan lepas. Fm nih biasek2 je. Saje nk tambah koleksi. Hehehehe

FM - Indonesia

No. 227
No. 228

FM Indon nih kawan saya beli sewaktu die bercuti kat Jogja. Suke sgt FM map Indon tuh. Skrg nih byk dah FM Indon yg cantek2, tak macam dulu.


FM - Map Portugal

No 226

I heart this FM. Pemberian seorang sahabat yg baru balik dr Portugal. FM pertama Portugal saya. Hehehehe. Skrg nih tgh mencarik kelainan dalam FM. Carik yg jarang2 dapat dilihat je. Heheeh

FM - Miri

No. 225
FM nih Hasz yg bagi mase gathering Geng Kopitiam ari tuh. Die baru balik dari Miri minggu sebelumnye. Tq ye Has

FM - Finland Map

No. 224
First FM dari Finland. Fm map Finland nih dibuat dari besi. Hadiah dari seorang kawan yg baru balik dari Finland. Tq so much

FM - Masjid & Muzium

No. 220

No. 221

Photobucket
No. 222

No. 223
FM yg kat atas nih sume saya beli kat Masjid Negara, KL. Kebetulan sangat terjumpe. Masa nk pi bilik wudhu, lalu la depan tempat org jual sebenier. Igtkan takde jual FM, rupanye ada. Sempat la merembat sket. Hahahahah. Tp sayangnye, FM Majid Negara dah habis. Takpe, lenkali kalu pegi leh carik lagi

Please click here...

Hello World..!!

Thanks for dropping here. If u interested to swap/exchange souvenir magnet with me, feel free to drop me an email at opie5662@gmail.com . Greetings from Malaysia :))

Tinggalkan IP anda di blog ini..

IP

Followers

Counter Hits (1st April)

hit counter

FMs Chat :)

Labels