Fridge Magnet...My Passion

My Online Fridge...where i put my Fridge Magnet on it..

FM - Budapest, Hungary

No. 288

FM nih berbentuk Map Hungary dan menunjukan bangunan Parlimen di Budapest. Teringat lak Amazing Race mase derang race kat Budapest nih. Cantek sgt negara derang nih. Tak dapat pegi, dapat FM pon jadi la..ehehehe

FM - Map of Itali

No. 287

FM Map Itali cum bottle opener ini saya curik dari kawan jgn marah ek kak Nor...wakakakakkaak. Suke ati mak la kan nk letak details hape kat sini. Thanks to my fren yg sudi kene curik FM nye ini..hahhaha...Nk lawan Qies nye detail.

FM - Corfu, Greece

No. 286

FM bulat lagi...hehehehe. Ekceli FM2 yg saya upload nih dah berkurun la adanye. Skrg idok le seaktif dulu mengumpul. Nk tobat sekejap sempena tahun 2010 sbb ade projek mega. Hahahhaha. Nih dari kawan jugak...tq

FM - Puerto Rico

No. 285

FM nih siap ade pasir lagi dalam nye. Macam FM LA saya jugak. Sesuai sgt dipasangkan sekali sbb FM LA tuh belah kanan. Hehehhehe. Tp tak pasti lak pasir tuh betul ke dr tempat tuh...hehehhehe.

FM - Napoli, Itali

No. 284

FM Napoli nih kalu tgk bebetul berbentuk Pizza. Hehehhe...maklumle, dr itali kan. Harus la berpizza2 bagai. FM dari Angela nih FM pertama dari Itali. Tq Angela

FM - Libya

No. 283

Fm nih beli dari Narif. Saraian Al-Hamra castle di Libya. Dah berkurun gak dapat FM nih. Cume tgh malas nak mengupdate blog.

FM - London lagi

No. 281

No. 282

FM London lagi. Sesungguh nye saya mempunyai byk le sgt FM dari London. Heheheheh. Rasenye ade lebeh 10 ketul TP, kalu dapat free gini, mmg tak menolak la kan..hehehe

FM - Gold Coast, Australia

No. 280

FM Boomerang yg kedua saya ade. Forst dulu dari Brisbane. Heheheheh. Kalau boleh nk complete kan sume boomerang nih. Harap2 dapat la. Tgk Kak Nor nye ade 8 pcs boomerang & dah complete die punye Boomerang collection. Best nye. FM nih dari CC (Geng Porem) yg baru balik bercuti di Gold Coast. Haih, best nye Gold Coast..hehehe

FM - Republic Dominican

No. 279

Fm nih kira 2 dalam 1. Saya sedang mengumpul FM map dan juga FM round shape. So, this is perfect. Heheheeh. Fm nih exchange ngan kawan. I heart thi FM. :-)

FM - Malaysia Caca Marba

No. 276

No. 277

No. 278

FM Bukit Merah, Jata & Zoo Taiping nih dari Lyza @ CR. Geng Porem. Tq so much. Seb baik double check parcel tuh, kalu tak mesti dah terbuang FM Zoo & Jata tuh. Tq ye Lyza. Best banget dapat FM nih. Hehehehe

FM - Map Swiss

No. 275

FM comei ini pemberian seorang kawan yg jauh dimata dah jauh gak di hati. Hahahaha. Sapa suruh ko gi jejauh kan, kan aku dah menjauhkan diri. Heheheheh. Tq kawan. Balik la cepat2 ke sini. Boleh la kite melepak2 & berjimba2 lagi. hahahha

FM - Praha

No. 274

Dah lame kipingin sgt FM Praha atau name glamer nye Prague ini. Tq Lynda. Suke sgt, kalu de lagi FM, sudi2 kan la bg kaepada diriku ini...heheheh

FM - Batu Bersurat, Terengganu

No. 273

FM nih dari Gorg (Geng Porem). Cam real je batu bersurat nye. Heheheh. Tq le Gorg sbb sudi carikkan FM nih. Opie gi Ganu ari tuh tak jumpe hat nih. mmg kene org Ganu gak yg carik baru jumpe. Hehehe. Tq Gorg

FM - Cyprus

No. 272

Fm dari Maria. 1st FM dari Cyprus. Tq Maria. Kuda tuh timbul betul. Hehehehe

FM Swiss dah sampai


Tu diaaaaa. Fm Swiss dari Qies yg sampai semalam. Byk tul. Tp Qies siap dah bungkus2 tuk kengkawan. Senang le nnt. Idok le tertukar. Mesti ramai yg tak saba nih. Heheehehhe. May be dalam minggu depan saya akan pos kan. Harap sume kengkawan dapat bersabar

FM - Menara Condong Teluk Intan

No. 271

FM nih cantik sgt. Timbul lak tuh & kemas. Ala2 menara Pisa gitu. Hehehhehe. Tak sangka Menara condong nih pon ade FM nye. Tq to Ayu (Geng Porem) yg gigih mencari FM. TUnggu je la ye balasan dr Opie. Tq so much

FM - Kuwait Map

No. 270

Fm dari Kak Syam lagik. Kalau dr timur tengah nih, kebanyakan nye Kak Syam la yg jadik supplier setia. hahahahha

FM - Taj Mahal, India

No. 269

FM India lagik. Ekceli FM nih same dapat ngan FM India kat bawah tuh. Cume ari tuh tak jumpe gambo nye. Hehheheh

FM - Alanya, Turkey

No. 268

FM Flip Flop yg kedua saya. Tak banyak FM flip flop yg saya ada. First dulu Singapore, Hat nih yg kedua. FM nih dari kawan Facebook. Tq Emel.

Please click here...

Hello World..!!

Thanks for dropping here. If u interested to swap/exchange souvenir magnet with me, feel free to drop me an email at opie5662@gmail.com . Greetings from Malaysia :))

Tinggalkan IP anda di blog ini..

IP

Followers

Counter Hits (1st April)

hit counter

FMs Chat :)

Labels