Fridge Magnet...My Passion

My Online Fridge...where i put my Fridge Magnet on it..

FM - Kebaya

No. 307
No. 308

FM KEbaya nih cantik sgt dan kualiti die pon superb. Agak tebal & tak mcm fm rubber yg senang tercabut die nye magnet. Saya beli kat CM dengan harga RM7.90 seketul.

FM - Jakarta, Indonesia

NO. 305

No. 306

Lagi FM yg saya rembat mase trip pi Jakarta lepas. Beli tuk diri sendiri je sbb beli kat airport. Pempaham je la kat airport...rege cekik darah. tu pasal le tak beli byk. Hehehehhee

FM - Rhodes Island

No. 304

FM Rhodes Island nih pon dah berkurun jugak dapat. Material dari ceramik dan menunjukkan peta rhodes island yg terletak di Greece. Wahhhh..dah macam cegu Geografi plak kekdahnye. Ok ke Qies kalu info nye gitu..wakakakakak

FM - Macam2 dari Speed

No. 300

No. 301

No 302

No. 303

Ini adalah FM pemberian kawan porem name speed (nama sebenar dirahsiakan). Yg sebenonye, saya pon tatau die nk bagi. Tp masa saya jumpe die malam sebelum ke Bandung tuh, sbb die mintak tolong tukar kan duit...die bg saya FM2 nih. Suke sgt le kalu dapat FM kan. Hehehehe. Bukan FM je, ade batik pencil case & keychain bali 5 ketul. Wahhhh..best nye. Tq ye speed, lenkali la kite pi makan sate tuh. Heheheehe.

FM - Bandung, Indonesia

No. 298

No. 299

FM nih saya beli kat Tangkuban Parahu waktu trip saya ke sana. Di sebab kan kat situ je saya jumpe FM yg leh dikatakan agak cantik, jadi saya rembat je la walaupon harga nya agak mahal. Sbb takut tak jumpe kat tempat lain memandangkan jadual kami padat. Kalau FM hat kayu tuh byk je org jual. So, pejam je la mate membeli.

FM - Map Dubai

No. 297

FM nih lebih kuran bentuk map le. Menambah koleksi FM Dubai ku. Heheheehe....bile la leh sampai kat sane nih...*wink*

FM - Adirondacks, US

No. 296

Lagi FM yg Besar gabak diterima. Hahahhaha. Adirondacks terletak di Northen New York. Kalau korang pernah tgk cite Lake Placid tuh, situ la antara kawasan Adirondacks. Tp tatau le yg buaya tuh betul2 wujud ke tak. Hehehehhe

FM - Map of Massachusetts

No. 295

FM nih diperbuat dari kayu dan agak tebal. Siap ade termometer sekali...kalu skali tgk cam card magnet, tp yg sebenornye besar le yg teramat FM nih..hehehhe

FM - Teddy Bear

No. 294

Kali nih FM lari tajuk. Tapi masih dalam kategori FM....comei je cik Teddy nih...sape yg bagi saya dah lupe, sbb dah berkurun dah simpan FM nih..hahahha

FM - Swiss lagi..

No. 292

No. 293

Lagi FM dari mokcik Qies. Haih, makin tebal le buku 555 dah asek mengorder je. Yg nih pon lom baya lagi...hahahaha. Qies, aku wat instalment 10 hengget sebulan bley tak??...tak pon ko anggap je aku curi FM nih..leh tak??..hahahaah

FM - Belgium

No. 291

Harus le ade yg sentap tgk ade tulisan beer kat FM nih. Tp anggap je la itu root beer..hahahah. Tak perlu le sentap2 kan. Tp akan ku ejas tulisan tuh mengikut kesesuaian nanti..Hahhahaha

FM - Russia

No. 290

Fm Rusia nih diperbuat dari kayu. Before this ade la beberapa fm dari Russia yg saya dapat, tp kebanyakkan nye ade tanda cross yg sgt jelas..tp bukan tanda + la...hahahahah. Harus la Qies gelak besar neh...Qies, udah le tuh, takyah nk skodeng2...

FM - Canada Flag

No. 289

FM bendera Canada nih diperbuat dari rubber. Tak banyak FM Flag yg saye ade sblom nih. Dalam seketul 2 je rasenye. Ni la antara nye yg menambah koleksi. Skrg pon dah slow mengumpul, rase2 cam nk pencen dah nih menjelang tahun 2010. Hehehehe...leh gitewww?

Please click here...

Hello World..!!

Thanks for dropping here. If u interested to swap/exchange souvenir magnet with me, feel free to drop me an email at opie5662@gmail.com . Greetings from Malaysia :))

Tinggalkan IP anda di blog ini..

IP

Followers

Counter Hits (1st April)

hit counter

FMs Chat :)

Labels