Fridge Magnet...My Passion

My Online Fridge...where i put my Fridge Magnet on it..

FM - Paris

No. 192

FM Paris pertama saya. Hehehehhehe. Beli dari FM seller kat WMC. Harge berpatutan la. Suke sgt FM nih.,Ada plak yg berkenan. soh jual kat dia. Isk isk isk....Sorry dear. Not for sale. Nnt kalau aku dah boring kumpul, aku buat lelongan amal nnt. Hahhahahah

FM- Amsterdam

No. 191

FM Amsterdam ni beli dr FM Seller. Dah lame dah sampai, tp lupe nk publish. FM nih agak besar, dah harga pon agak mahal jugak. Hehehehe. Rase nye saya pencen dah beli FM ngan FM seller nih. Sbb mahal sgt le die jual. Ini le yg pertama dah terakhir saya beli. Pas ni, takde dah walaupon yg die jual tuh boleh dikatakan cantik jugak.

FM - Germany lagi..

No. 189
No. 190

Germany lagik. Masih bersumberkan (ape punye ayat nih?) dari Nabu. Hahahhaha. Yg map kat atas tuh mmg le menjadi impian. Seb baik la dapat. Yg bawah tuh plak, sabo je la kan ayatnye. Hehehheh. Tp suke sgt. Sbb susah gak nk dapat FM German nih. Tp, skrg rasenye dah cukup dah. Yayyy

FM - Texas, USA

No. 188

Map Texas nih dapat dari Geng Cari, Kak Nazirah. Gigih die berkirim ngan kawan die kat USA nun. Ade 2 jenis, tp saya dapat rembat hat yg nih je. Lagi satu tuh, cantekss gak. Tp takde rezeki den nampaknye. Hehehhhe. Lenkali je la carik lagi. Hihihih

FM - Qatar

No. 186
No. 187


Fm Qatar nih kak Paih yg bagi. Gigih tul die mencari FM. Seb baik la die dok Kuwait, jadinye senang la die carik FM negara2 timur tengah. Skrg die tgh mencarik FM Iran, Esfahan, Tehran untuk sume geng2. Dasat akak sorang nih. Tp bagus jugak, atleast ade la org yg leh tlg kami carikkan FM timur tengah. Tq Kak Paih

FM - Hawaii

No. 185

FM yg di rembat oleh Jane dr Ebay. Heheheheeh. Kalau tgk gambar nampak cam biasek, tp sebenarnye besar Fm nih nak die nye permukaan timbul. Berbaloi la harga nye. Tq Jane, next time kalau ade Fm yg unik lagik, jgn lupe amek order ye.

Parcel lagi..

Ade 5 parcel yg saya dah pos tadik. Masih tak dapat kumpulkan semua sbb ade yg takde adress lagi. Cam tak sedap lak simpan FMs nih lame2, maka saya pos je la mane yg ade. Sbb saya pos ptg tadi, Kemungkinan besar akan tiba ke tangan kengkawan pada Jumaat.

Kak Farida-LX433517898MY
Mek-Win- LX433517875MY
Blue - LX433517907MY

Shay - LX433517915MY
Ain - LX423517884MY

Kalau dah sampai nnt parcel nye, bgtau ye. Just nk tau parcel tuh sampai dgn selamat. Heheheh

FM - Jersi Manchester United

No. 184

Mentang2 la MAlaysia tgh deman pasai MU kan, tetibe lak ade FM MU. Hehehehe. Tp sebenar2 nye bukan pasal MU dtg saya beli FM nih. Dah lame dah beli, tp baru sampai last week. Di pos terus dari UK. Hehehehehe. Tak lame lagi ade Liverpool & Chelsea plak. Tak saba nk tunggu.

FM - Kelantan Boat

No. 183

Sempat saya rembat FM nih mase gi Kelantan baru nih. Sblom nih saya ade beli dah FM Kelantan, tp hat yg nih takde plak mase tuh. Tp mmg puas hati la ngan FM nih. Dah la besar, cantek sgt. Kelantan punye FM mmg tak mengecewakan. Berseni betul. Saya jugak amek pesanan kengkawan yg kirim FM Kelantan. Seb baik ade, hopefully kengkawan sume suka la ye.

FM - Germany

No. 181
No. 182

FM Germany nih dtg dari Nabu. Baru balik dari Germany sempena bisnes trip sambil jalan2. Heheeh. Syok banget dong. Semua ditanggung. Dah tuh dapat borong FMs banyak. Suke sgt yg no. 182 tuh. Sbb skrg nih saya tgk mengumpul FM bulat yg macam tuh jugak. Hehehehe. Tq Nabu

Exchange - New Zealand


Ini ada FMs dari New Zealand. Ada 2 pcs untuk di tukar ngan pengumpul2 yg lain. Tp nak demand sket bleh tak?...Kalau boleh nk tukar ngan FMs yg susah nk dapat or yg pelik2 sket la. Heheheh. Kalau ade Fm dr Turkey, di alu2 kan..hehehehehe. Sungguh demand diriku ini. Sbb saya dalam pencarian Fms dari tempat2 yg susah nak jumpa. Kalau cam UK tuh dah biasek sgt dah kan. So, sesape yg berminat, sile tinggalkan komen ye. TQ

FM - Holland lagik (free gift)

No. 179
No. 180


2 bijik FM nih hadiah dr FM seller dari ebay waktu saya beli FM Barcelona kat bawah tuh. Baik nye kan seller tuh. Comel lak tuh FM nye. Clog ceramik tuh opie tak penah ade lagi pon. Suka betul bile dapat yg tuh. Kalau la slalu dapat free cam nih mmg seronok.

FM - Map Perak

No. 178

Fm nih exchange dgn Ann. Gigih Ann ngan asbennye terjah ke lumut semata2 nak cari FM Map Perak. Rajin tul la asben Ann ye. Dapat jugak memenuhkan impian Ann yg sangat suka FM map. Saya pon suke gak FM map. Tp Susah sket nk carik la. Kat CM pon tak penah jumpa. Saba je la

FM - Bandung, Indonesia

No. 177

FM yg dah berkurun lama dalam simpanan. Di hadiakan oleh SKSK yg gi bercuti di Bandung. Baiknye la SKSK. Walaupon lom penah jumpe personally, tp ttp tak lupe pada geng Kopitiam yg sangat meroyan bab2 FM nih. Hahahahah. Insya Allah bulan depan kite jumpe ye.

FM - Macam-macam Resepi

No. 174
No. 175

No. 176


Dah lame saya mencarik Fm kat atas nih. Saya pegi CM ari tuh masih tak jumpe FM nih. At last, Marisa yg belikan untuk saya. Hehhhehe. Ade lagi satu resepi je yg tak dapat, resepi sate. Unik kan FM nih. Kalau nk masak char kue teow, tak payah dah bukak buku resepi. Jenguk je kat FM yg tergantung kat fridge tuh. Hehehhe. Best nye

FM - Barcelona

No. 171
No. 172

No. 173


Suke sgt FM Barcelona nih. Saya beli dari Ebay. Yg No 171 tuh, Casa Battlo, salah satu castle kat Barcelona. Dan yg paling faveret, No. 173. Sgt cantek dah well done. Rasa nk belek hari2. Heheheheh. Saya dalam pencarian FM dr negara2 yg agak jarang boleh dapat. Kalau de sesape leh dapatkan, bgtau ye kengkawan.

FM - Korean Couple

No. 170

Lagi 30 pcs dah nak masuk 200 pcs. Yayyy!!. FM nih soft sgt. Qies kirim ngan makcik die yg pi Korea. Comei je kapel nih. leh ngan ngan FM kapel China dr Beijing tuh. Hehehhehe. Qies, lenkali kirim banyak2 sket ngan makcik ko tau.

FM - Holland Windmill

No. 169

Dah lama dalam simpanan. Qies yg kirim dr kawan die yg pi Holland. Unik sket FM nih. Kincir die boleh berpusing. Berebut2 memilih ngan Monik, Has, Diana & Kak Badar. Hehehehhe. Derang pon dapat jugak. Cuma warna je lain2.

FM - Melaka lagik..

No. 168

Terlupa nk upload yg nih. FM yg saya beli kat Melaka bulan lepas. kengkawan yg lain dah upload. Yg nih tertinggal plak. Hehehhehe. Sabo je la

FM - KLIA

No. 167

FM Klia nih beli same ngan FM Golf ngan Stoberi bawah tuh. Kat East Coast Mall, Kuantan. Yg nih la free gift nye. Sbb kan beli 2 free 1. Ramai jugak engkawan tanye beli kat mane, sbb nye derang tak jumpe pon kat Memory Lane tempat derang. Hehehheeh.

FM - Los Angeles

No. 164
No. 165

No. 166


FM LA nih sume saya kirim ngan adek Qies jugak. Ekceli, kirim 2 ketul je...tp tgk byk lebih, harus la beli lebih sket. Hehehehhe. Seb baik la adek Qies sudi belikan untuk kitorang nih. Harap2 tahun depan pon sudi la jugak. Heheehhe.

FM - Macam-Macam

No. 162
No. 163

FMs di atas saya beli di Memory Lane, East Coast Mall masa saya berjimba dgn Qies hari tuh. Ade promotion, Buy 2 Free 1. Yg free punye saya amek FM KLIA. Tp nnt la saya publish kan. Hehehhehe.

FM - California

No. 161

Ni jugak di kirim dengan adik Qies. Best nye dapat FM map ini. Saiz nye jugak agak besar. So tak rugi la beli FM nih. Harga pon sgt2 berpatutan. Kalau beli dr FM seller, jauh beza la harga nye. Hehehehe. Harap2, next year ada la lagi.

FM - Hollywood

No. 160

FM Hollywood nih saya kirim ngan adik Qies yg gi US bebaru nih bawak rombongan Anugerah Bintang Popular. Banyak gile FM die bawak balik. Mmg juling bijik mata nk pilih. Bukan satu nih je yg saya kirim, ade lagi beberapa keping. Nnt saya publish dalam entri yg lain. Qies, next year leh la kirim kat adik ko lagi ek...hehehehhe

FM Clog For Sale..!!

Clog 001
2 pcs available
1pcs available
RM15
Reserved for Farida(1)
Reserved for Blue(1)
Clog 002
2 pcs available
RM15

Clog 003
(2 pcs available)
RM 15
Reserved for Kak Syam
Reserved for Faridah Hanim
Clog 004
(1 pcs available)
RM15
Rerserved for Kak Syam
Clog 005
(1 pcs available)
RM15
1 reserved for ain
1 reserved for kak Syam

FM Clog nih baru sampai dr Holland. Kalau sesapa yg berminat..bleh la email saya di opie5662@gmail.com. Harga yg diquote adalah termasuk harga pos. Cepat, jgn ketinggalan. Hehehehe

FM - Bukit Merah

No. 159

FM Bukit Merah nih Qies yg bagi. Hari tuh die gi Cuti2 Mesia ke sane, makanye..harus la di ingat untuk Geng Kopitiam. Wajib igt..bukan harus je. Hahhahaah. Comel lak org utan tuh bergayut kat situ. Qies, jgn lupe nnt..perjanjian Swiss kite. Hehehe

FM yg telah di pos..

Hari nih saya akan pos FM Holland yg saya jual hari tuh. Ade beberapa parcel lain jugak untuk trade ngan kawan2. Saya letak kod parcel tuh kat sini ye. Kepada yg berkenaan, sile refer pada kod2 di bawah. Sume parcel dihantar menggunakan pos ekspress.

LX398420688MY- Kak Noriza aka hermoine666
LX398420691MY- Faridah Hanim
LX432573200MY- Inabu
LX432573244MY- Kak Syam
LX432573187MY- Nita
LX432573085MY- Ann
LX398424999MY- Kak Syam lagi.

For those yg dah terima FM nih nnt, sila bgtau saya ye. Just nak tau parcel tuh dah selamat sampai dgn jayanya. Tq for shopping with opie-fridgemagnet.blogspot.com.

FM - Stockholm

No. 158

FM nih ekceli, saya beli sama ngan FM Sweden. Murah lak tuh. Sgt puas hati. Saya beli ngan Nana Mansor. Lenkali leh la beli lagi sbb harga sgt berpatutan..HEhehehe

FM - Amsterdam

No. 157
FM Armsterdan bulat comel ni saya kirim dari kawan Qies yg pegi sane. Cantek gak la FMs yg die beli. Semuanye telah dirembat oleh geng Kopitiam dengan jayanye. Hehehehehhe. Monik punye FM Armsterdan lagi beso. Beso tapak tangan. Tu kalau la jatuh dari fridge, harus le manangis kan. Hat saya punye nih idak le beso sgt. Kire sedang2 saje la. Hehehehhe


FM _ New Zealand

No. 153
No. 154

No. 155

No. 156

Saya kirim FM nih ngan Kak Liza yg gi bercuti sakan ke New Zealand ngan family die. Seronok tgk gamba2 derang kat NZ. Tp yg lagi best byk gile die beli FM tuk kengkawan porem. Rase nye, lebih dari 50 ketul. Rambang mata gak la nak memilih. Ini la antara hasil yg sempat saya rembat. Yg no. 156 tuh map yg saya pesan. Ok la kan. Ohhh...byk lagi yg saya suke, tp harus la kene saba...hahhahaha. Tq Kak Liza...lenkali bleh kirim lagi. Hehehhe


Please click here...

Hello World..!!

Thanks for dropping here. If u interested to swap/exchange souvenir magnet with me, feel free to drop me an email at opie5662@gmail.com . Greetings from Malaysia :))

Tinggalkan IP anda di blog ini..

IP

Followers

Counter Hits (1st April)

hit counter

FMs Chat :)

Labels