Fridge Magnet...My Passion

My Online Fridge...where i put my Fridge Magnet on it..

FM - Tehran

No. 267

FM nih dari sumber tetap. Hehehehe. Kak Syam la, sape lagi. Senang gak la ade sumber tetap dari Timur Tengah. Harap2 Kak Syam tak serik le amek oder dari kami. Hehehehe

FM - Washington DC

No. 266

Sebenarnye, saya kurang berminat ngan flat magnet cam nih. Tp, ade la beberape FM cam nih yg cantik jugak. Mcm yg nih, ok la jugak. First FM dari Washington. Cume kekadang yg flat nih ade gamba yg kurang menarik dan menjadikan magnet tuh tak berapa tertarik.

FM - Zakynthos, Greece

No. 265

FM nih saya beli kat Ebay. Harga pon idok le mahal. Mahal lagi FM yg jual kat Mudah tuh. Hihihi. Sbb unik sangat map nih, tu yg tergoda jugak tuh. Kalau takat biasek2 je, tak beli pon. Dah lame dah dapat, mase hari raye ari tuh, tp baru dapat upload skerg. Heheheh

FM - Qatar

No. 263

No. 264

Dah lame tak update. Nih ade 2 FM dari Qatar. Yg hat atas tuh Map of Qatar. yg bawah nih, unta yg sedang berehat2. Hehehehehe. Sumber dari Kak Sham.

FM - Mumbai, India

No. 262

Dah lame gak mencarik FM dari India, dapat jugak. HEhehehhehe. Pemberian dari sorang kawan. Suke sgt dapat FM nih. Tak sangka India nye FM cantek jugak & kemas buatan nye.

FM - Hong Kong

No. 261

First FM dari Hong Kong. Hadiah dari sorang kawan. Suke sgt FM nih sbb die colorful. Baru nih ade order FM Hong Kong lagi jugak. tak saba nk tgk. Hehehe

FM - Sunway Lagoon

No. 257
No. 258

No. 259

No. 260
FM nih beli kat Sunway Lagoon mase raye hari tuh. Heheheheh. Raye2 pon sempat gi Sunway Lagoon youuu. comei gak FM nye. Yg pink tuh sweet sgt. I Likeeee









FM - Istanbul, Turkey

No. 256

FM yg sgt gorjes ini pe,berian seorang kawan dari turkey. Ekceli, atas tuh cam pecah sket, tp masih tak menjejaskan kegojesan FM ini. Hehehehe. Besar jugak FM nih. Suke banget

FM - Kuantan

No. 255

FM nih saya beli kat Swiss Garden jugak. FM Kuantan yg paling canteks ar setakat nih. Sblom nih ade je FM Kuantan, tp so so je bentuknye. Heehehhehe. Tp yg cam nih ade 2 3 jenis la. Harga pon leh tahan gak. Kekeeek

FM - Cambodia

No. 251
No. 252
No. 253
No. 254

Sblom nih dah ade dah FM Cambodia. Tp kali nih tambah koleksi lagi. Tp FM nih lagi cantik & kemas la buatan nye dari yg dulu. Tq to Ijan (my ex-schoolmate) yg skrg dok menetap kat Phnom-Penh. Sudi gak die melayan kerenah gile kawan die sorang nih. Tq ye Ijan. Pandai Ijan pilih. Yg hat map tuh paling best skali..susah nk dapat tuh.


FM - Isfahan

No. 249
No. 250

FM Isfahan ni kirim kat Kak Syam lagik. Mase die pi Iran jugak. Fm yg macam nih le saya nk carik. Agak unik & jarang sket nk jumpe. Seb baik la Kak Syam dok sane kan. Hehehe. Tq Kak Syam

FM - Map New Zealand

No. 247
No. 248

FM New Zealand nih kirim ngan adek angkat Qies yg gi NZ mase tuh. Sblom nih ade dah FM New Zealand, tp takde hat map lagik. Suke sgt FM nih. Pas nih mane la nk carik sumber lagik...Qies dah jauh di mata...waaaaaaaaaaaaa.


Please click here...

Hello World..!!

Thanks for dropping here. If u interested to swap/exchange souvenir magnet with me, feel free to drop me an email at opie5662@gmail.com . Greetings from Malaysia :))

Tinggalkan IP anda di blog ini..

IP

Followers

Counter Hits (1st April)

hit counter

FMs Chat :)

Labels