Fridge Magnet...My Passion

My Online Fridge...where i put my Fridge Magnet on it..

FM - Map of Sabah

No. 356

FM map Sabah nih saya beli waktu trip ke Kota Kinabalu awal tahun lepas. Baru terperasan, byk FM Sabah yg tak publish lagi. Hihihih

FM - Goa, India

No. 355

Tatkala pukul 4.30 pagi, masih tak dapat melelapkan mata. Badan Tak bape sehat..maka saya dengang rajinnye mengupdate koleksi FM...Hehehehhe. Tq Sita :)

FM - Sungai Lembing, Kuantan

No. 354

Nampak nye, Kuantan telah mengupgrade magnet2 baru. Heheheheheh. Ada kemajuan nampaknye. Yg Sg Lembing nih ade 2 pattern. Tp saya sempat rembat baru 1. FM di buat dari ceramic. Kepada yg order2 tuh, sorry ye..saya blom berkesempatan untuk merembat FM nih. Kalau dah ada nnt saya bg tau.

FM - Sarawak

No. 351

No. 352

No. 353

3 ketul FM nih hubby ku yg kirim ngan member die. hehhehehe..bagusssss...lenkali kirimkan la lagi :)

FM - Slovenia

No. 349

No. 350

Sangat2 suke dgn FM nih. FM pertama dari Slovenia. Dapat pulak bentuk map kan...harusla lompat2 sampai siling...wkakakakakakak...lagi pulak, saya sedang mengumpul FM berbentuk bulat...yippieee

FM - Map of Australia

No. 348

Ini adalah FM pembukaan tahun 2010. Datang dari Bea, my friend yg dok di Adelaide..Thank you so much Bea :)

FM - Map of Romania

No. 347

FM nih dapat tahun lepas..Lame tul dah...lupe nk update. FM pertama dari Romania :)

FM - Port Dickson

No. 346

Fm nih my sister yg belikan. Dah berkurun lame jugak, tp die asek lupa nk bagi saya...hahhhhaha. My 1st magnet from PD...

FM - Map of Toscana

No. 345

Haihh,,,lame gile tak update blog..kebusyan melanda + takde FM baru...ni sume dah berkurun lama..hahhahaha. FM dari Verone...swap suka sama suke. :)

FM - South Africa

No. 344

FM nih dah berkurun beli ngan FM Seller kat WMC. Teringat FM Africa yg saya kirim ngan adek angkat saya. Lame nye dah die belikan...tp tak amek2 lagi. Bile la nk jumpe die nih. Hahahahha

FM - Thailand

No. 342

No. 343

FM Thailand lagik. Dr ex-schoolmate yg balik bercuti dr sane. Thank you so much. Hehhehe

Please click here...

Hello World..!!

Thanks for dropping here. If u interested to swap/exchange souvenir magnet with me, feel free to drop me an email at opie5662@gmail.com . Greetings from Malaysia :))

Tinggalkan IP anda di blog ini..

IP

Followers

Counter Hits (1st April)

hit counter

FMs Chat :)

Labels